Червоний шлях. – 1935. – № 6 - б/а (Харків : Державне літературне видавництво . Друкарня ім. Фрунзе. Харків, Донець-Захарж., 6., 1935)
11-й рік видання. Відповідальній редактор І. Кириленко. Заст. редактора Ю. Смолич. Орган Українського та обласного Харківського правління Спілки радянських письменників.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Петровський Г.І.; Крижанівський Ст.; Смолич Юрій; Наші тайни (роман); Гюго Віктор; Коцюба Гордій; Дитина (новели); Дмитерко Любомир; Розумієнко Ом.; Злам (повість); Різберг Аврам; Дер хіїс. Ескіз; Ружанський Юхим; Білецький Ол.; Віктор Гюго (до п’ятдесятиріччя з дня смерті) (стаття); Фревіль Жан; Як бачив Гюго революцію (стаття); Нізан Поль; Гюго і ми (стаття); Мірер Я.; Альманах поетів Донбаса (стаття); Спілка письменників України; фотографії письменників