Нове мистецтво. – 1926. – № 23 (32) (15 червня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1926)
Рік видання ІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; історія театру; програми театрів; театр; Тесленко Архип, портрет; Оперна режисура; Лабер Людовик; Художник і мистецтво кадру в Західнім кіно; УкрМузДрама в Москві; Мандрівна округова капела ім. Леонтовича (фото); Виставка картин О. Яковлева в Парижі; Гатів Ол.; Неміровська О.; Лойтер Е., режисер; Волховський Вол.; Сагайдачний Євдоким (фото); Список № 10 п’єс, дозволених до вистави Вищим Репертуарним Комітетом УПО НКО УСРР