Политика Романовых накануне революции (от Антанты – к Германии) по новым документам - Семенников, Владимир Петрович; Семенников, Володимир Петрович (Москва ; Ленинград : Государственное издательство, 1926)
Книга присвячена питанню відносин Романових та найближчої до них правлячої групи до сепаратного світу. Нарис розкриває обставини боротьби за володіння державним апаратом у 1915 р. між романівською владою та ліберально-демократичною буржуазією.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; історія Росії; Антанта; царська Росія; політика Романових; распутінська влада; листування Миколи та Олександри Романових; сепаратний мир; Распутін; Родзянко Михайло голова Державної Думи; листування імператора; банки Росії; дипломатія; міжнародні відносини; зовнішня політика