Господарство України. – 1931. – № 1–2 (січень–лютий) - б/а (Харків: Видавництво «Господарство України». Укрполіграфоб'єднання.Третя друкарня ім. Фрунзе, 1931)
Рік видання 8-й.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Kharkiv magazine; World events; харківські періодичні видання; Білаш Т.; Проблеми соціалістичної реконструкції сільського господарства на VI З'їзді Рад; Тун Я.; На шляху боротьби за соціалістичну техніку; Введенський В.; Фінансовий план вирішального року п'ятирічки; Кочергін В.; До другого більшовицького сіву; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Agricultural history; Каплан Л., доктор; Проблема раціоналізації харчування; Наумов Н.; Гідрування кам'яного вугілля; Зотов В.; Про реформу с.-г. податку на 1931 р.; Каненгісер М.; В боях за промфінплян; Ейнгорн А.; Новий етап у житловому будівництві Донецького басейну; Лерман І.; До питання про сировинну базу для української суперфосфатної промисловости; Футорян А.; До чергових завдань районового планування; Матвієнко-Гарнага Ф.; На досвіді по складанню перших планів районного господарства; Батюк І.; Як райони уплановують заходи в галузі обміну й розподілу; Любінецький А.; Збільшення прибутковости в лісовому господарстві на Київщині; Розен А.; Надра та промисловість Озюмського району; Раісов А.; До питання соціалістичної організації праці; Шляхи розвитку Сибірської кам'яновугільної промисловости; Турнянський А.; Кадри Донбасу — народньо-господарська проблема