Всесвіт. – 1929. – № 37 (22 вересня) - (:unkn) unknown (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Держтрест «Харполіграф». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
«Недавно відбувся в Харкові воєнізований вело-перебіг «Динамо».
«В столиці України для більш успішного виконання складних обов’язків утворено загін міліціонерів-велосипедистів».
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; 22 вересня 1929 року; 22 сентября 1929 года; September 22, 1929; Kharkiv magazine; Kharkov; Kharkov news; World events; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; бої за Харків; Журавлівський полк ТСО-Авіяхему; ТСО-Авіяхем; Маневри частин Червоної Армії (нарис); Суліяшвілі Д.; Мур; Щеглов М.; По Сибіру (нарис); Нович К.; Штукарі з Нанкіна; Всеукраїнський воєнізований вело-перебіг «Динамо»; Міжнародний робітничий шаховий турнір у Ленінграді; шахи; учбовий парусник «Товариш»; Овчаренко Георгій; Кур О.; Ряса та сокира (нарис); санаторій дитячий; Діти на сонці (нарис); Пуща-Водиця; Всеукраїнський дитячий туберкульозний санаторій