Вісті Інституту економічних досліджень при Держплані УСРР, № 1, січень 1930 р. - б/а (Харків: Видавництво «Господарство України». Державний трест «Харківполіграф». Третя друкарня ім. Фрунзе, 1930)
Рік видання перший. Додаток до журналу «Господарство України» № 1.
Додаток до журналу «Господарство України» № 1, 1930 р.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Statistics, computer and systems science::Statistics; Ефімов-Малтапар Н.; Перші задачі науково-дослідницької в ділянці планування роботи; Дискусія про завдання й програму інституту економічних досліджень; Соколін Я.А.; Шатан Е.О.; Богорад Д.І.; Равінський Е.; Постанова наради при Держплані про організацію при ньому Інституту економічних досліджень; Правила прийому й програма вступу до аспірантури Українського інституту економічних досліджень при Держплані УСРР