Гарт. – 1932. – Березень (№ 3) - б/а (Харків : ДВОУ «Література і мистецтво», 1932)
Літературно-художній та критичний журнал Всеукраїнської Спілки пролетарських письменників (ВУСПП) «Гарт». Шостий рік видання редагують: І. Кириленко, Б. Коваленко, В. Коряк, І. Кулик, І. Микитенко, Г. Овчаров, С. Щупак.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; березень 1932 року; март 1932 года; March 1932; Kharkiv magazine; Харків; Всеукраїнська спілка пролетарських письменників; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Ле Іван; Інтеграл (повість); Собко Вадим; Брітанія (поезія); На рейках (оповідання); конкурс НКО УСРР; Муратов І.; Ворог (поезія); Забіла Наталя; Тракторобуд (повість); Ясинуватий Я.; Гостріш-багнет (поезія); Щупак С.; За більшовицьку самокритику в пролетарському літературному рухові; Цапир Я.; Коронний І.; Бойченко Ф.; Товстуха Я.; Драматург реконструктивної доби (стаття); Привітання до п’ятиріччя ВУСПП; Другий поширений Пленум Ради ВУСПП; фотографії письменників