Молодняк. – 1930. – № 3 (39), березень - б/а (Харків : Видавництво «Радянське село». Держтрест «Харполіграф», Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1930)
Ех, улітку душно, парко в нашім місті… Ген! Наш Харків! Зріс будівлями угору, де були долини вчора – рейки там прослались з криці і трамваї вниз і вгору мчаться швидко повні міці. (Дора Гіверц «Харків»).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники; Крижанівський Ст.; Гріньов Ол.; Басок Василь; Вергун Іван; Смілянський Л.; Мехзавод (повість); Трублаїні М.; Морями півночі; Гіверц Дора; Стен П.; Мізюн Г.; «Провінція» (п’єса на три дії); Коваленко Б.; П’ятковський І.