Первые сведения о флоре слизистых грибов Харьковской и Курской губерний - Бенике, Лев Артурович; Беніке, Лев Артурович (Х. : Тип. М. Х. Сергеева, 1915)
У статті міститься список міксоміцетів Харківської та Курської області. The article has a list of slime molds of Kharkov and Kursk region.
Keywords: Імператорський Харківський університет; Товариство випробувачів природи; міксоміцети Харківської області; міксоміцети Курської області; флора слизових грибів