Всесвіт. – 1928. – № 12 (18 березня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Друкарня ВУЦВК «Червоний Друк»., 1928)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання ІV. Редактор Е. Касяненко. Харків, вул. Карла Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; 18 березня 1928 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; українські письменники