О графическом изменении пульса при ранних стадиях заболевания аорты. Студента А. Нюренберга (продолжение) - Нюренберг, А. (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: студент Харківського університету; «Про графічну зміну пульсу при ранніх стадіях захворювання аорти»; захворювання початку аорти та їх діагностика; ранні стадії захворювання аорти