Плужанин. – 1927. – № 4(19) (25 лютого) - б/а (Харків : ЦК Плуга . Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1927)
Орган Спілки селянських письменників Плуг. Редагують: Биковець М., Загул Дм., Кириленко Ів., Лебідь М., Панів Ан., Пилипенко С. Видає: ЦК Плуга. Видання рік 3-й. Адреса редакції й контори: Харків, Пушкинська 24, «Плужанин». В журналі постійні розділи: 1. Красне письменство. 2. Теорія і літтехніка. 3. Література і школа. 4. Організація літруху. 5. Поточні нотатки. 6. Наш побут. 7. Закордонна література. 8. Критика. 9. Бібліографія. 10. Хроніка. 11. Гумор. Шаржі. Сатира. 12. Листування.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; фотографії письменників; Спілка селянських письменників Плуг; історія української літератури; Глібов Леонід, байкар, 100 років з дня народження; Темченко Павло; Яволовська Н.; Чапля В.