Календар розвитку природи по весні в околицях м. Харкова за спостереженнями 1917-го року - Котов, Михайло Іванович ([Харків] : Державне видавництво України, 1925)
„Календар развитку природи по весні 1917 року" поданий, як перша спроба колективного спостереження розвитку природи. Спостереження провадив студентський гурток натуралістів при тодішньому Харківському університеті, — з'явлення рослин спостерігали: Б. О. Захарів, М. В. Клоків, М. І. Котів, Є. М. Лавренко, а тваринні організми Г. О. Бризгалін, М. О. Времев, М. І. Котів, С. І. Медведів, Г. Хв. Пронін, та В. Я. Шидловський.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Харківська область; біологія; весна 1917 року; околиці міста Харкова; рослинний світ Харківської області; тваринний світ Харківської області; студентський гурток натуралістів при Харківському університеті