Друкар. – 1928. – № 10 (лютий) - б/а (Харків : ВУК та Харківський окрвідділ ПСРПВ. Харківська Школа Друкарського Діла, 1928)
Орган Всеукраїнського комітету та Харківського окружного відділу профспілки робітників поліграфічного виробництва. Відповідальний редактор П. Жеваго.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Сохраняется ли служба и заработок в случаях ареста?; Каспин Л.; До десятиріччя Червоної армії; Каган А.; Чергові завдання секції робітників преси; Лакіза П.; Перезаключение колдоговоров; Жеваго П.; Школы ФЗУ и подготовка квалифицированной рабсилы; Юрьев С.; Белобровый Н.; Артемовский окротдел; видавнича справа; Харківська Школа Друкарського Діла; печатники Украины; Kharkiv magazine; Kharkоv; Харків; поліграфіст Харківщини