Письмо Н.Н. Каразина к Михаилу Мартыновичу [Алексеенко] по случаю его пребывания в Харькове, от 21 декабря 1892. - Каразин, Николай Николаевич (My University, 1892)
Власноручний лист відомого художника, письменника Миколи Миколайовича Каразіна.
Бібл.шифр (інв.№): 935-р 1829/с. Із фонда Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: письмо Николая Николаевича Каразина; Алексеенко Михаил Мартынович; письмо 21 декабря 1892; Николай Николаевич Каразин (1842 — 1908); лист Миколи Миколайовича Каразіна; Олексієнко Михайло Мартинович; лист 21 грудня 1892; Микола Миколайович Каразін (1842 - 1908); Алексєєнко Михайло Мартинович (1847 — 1917)