Всесвіт. – 1929. – № 8 (24 лютого) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Трест «Харків-Друк». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання V. Редактор Е. Касяненко. Харків, вул. Карла Лібкнехта, № 11. В журналі «Всесвіт» в цьому році буде вміщено 60 повістей та оповідань найліпших українських, руських і західноєвропейських письменників, 200 нарисів, на наукові, етнографічні, історичні та літературні теми, гуморески, 3000 фото з життя України, Союзу і закордону.
Азербайджан – перший зі всіх тюркських республік перейшов цілком на нову латинізовану абетку. З 1-го січня 1929 року латинська абетка стає єдиною в усій республіці.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; February 24, 1929; 24 лютого 1929 року; 24 февраля 1929 года; Kharkiv magazine; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; Зорін Вл.; На кордоні (епізод з громадянської війни); фотографії; Г.В.; Парад (вірш); Зуммер Вс.; Кирилівський заповідник (нарис); Розен А.; Одинадцять (нарис); лижвяний перебіг команди ДПУ Харків–Київ; Висдор; висна заводська залізниця на цукроварні; Червона Армія; Нович К.; Цезар і червоний боєць; Вер Віктор; Привіт! (вірш); Димний Мих.; Коло прапора (нарис); латинська абетка в Азербайджані; Азербайджан; Златін Г.; Ранок на толкачовці (В новому студентському Містечку); ХПЗ; «Толкачівка»