Всесвіт. – 1927. – № 26 (26 червня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друкарня ВУЦВКу «Червоний Друк»., 1927)
Редактор Е. Касяненко. Рік видання ІІІ. Адреса контори і редакції: Харків, вул. К. Лібкнехта, № 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; 26 червня 1927 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; дніпровські рибалки; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art