Исследование гранита с реки Уруха - Мерейнес, Г.Д. (Х. : Тип. М. Х. Сергеева, 1915)
Стаття про дослідження зразка гірської породи з Кавказу, річки Уруха. The article is about the study of a rock sample from the Caucasus, from the river Uruha.
Keywords: Імператорський Харківський університет; Товариство випробувачів природи; мінералогічний кабінет; П'ятницький П.П.; граніт