Критика. – 1930. – № 7–8 (30–31), липень-серпень - б/а (Харків : Державне видавництво України, 1930)
Критика : журнал-місячник марксистсько-ленінської критики, бібліографії та літературознавства. – Харків : Держлітвидав, 1928-1932. - З №5(52) 1932 р.: За марксо-ленінську критику. За редакцією т.т.: В.Т. Десняка, В.Д. Коряка, І.Ю. Кулика, Г.Ф. Овчарова, В.Й. Сухино-Хоменка, Ф.П. Тарана та А.А. Хвилі.
Keywords: Савченко Юрій; Довгань К.; Каганович Н.; Овчаров Г.; Давид К.; Берковський Н.; Підгайний Л.; Бервицький О.; Кундзіч Ол.; Доленго М.