Нове мистецтво. – 1926. – № 14 (23) (6 квітня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1926)
Рік видання ІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; історія театру; програми театрів; театр; Час взятися до роботи над мовою в театрі; мова в театрі; Болобан Л.; Козицький П.; Джаз-банд; Мамонтов Я.; Універсальна система тонів; Аврамов Арсен; Марше Жіль, французький піаніст, гастролі в Харкові; «Наталка Полтавка» в Державопері; Винницька філія Т-ва ім. Леонтовича; Музичне товариство ім. Леонтовича; Волховской Вол.; Любова Ф.; Концерт 1-ої художньої капели кобзарів; Папа-Афанасопуло Сергій; 1-а художня капела кобзарів