Народные приметы, разные способы гадания и некоторые поверья мингрельцев - Степанов, И.С. (Тифлис: Типография: Канцелярия Главноначальствующего гражд. частию на Кавказе и К. Козловского. Издание Управления Кавказского учебного округа., 1903)
Степанов І.С. - інспектор Темрюкського міського училища
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Мінгрелія; Колхіда; етнографічний матеріал; святкування мінгрельцями Нового року; етнографія мінгрельців; мінгрельські забобони; «Зустріч Нового року у мінгрельців»; Макучхурі; чічілаки; ікона Ілорської Богоматері; народні прикмети; способи ворожіння мінгрельців; повір'я мінгрельців