Всесвіт. – 1928. – № 36 (2 вересня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друга друкарня ім. т. Блакитного Тресту «Харків-Друк»., 1928)
Всесвіт – універсальний ілюстрований журнал. Фундатор В. Блакитний. Редактор Е. Касяненко. Рік видання ІV. Харків, вул. Карла Лібкнехта, 11.
«Суддя і журналіст, ротмістр і монах, творець ніжних жіночих типів і посередник між поміщиками та кріпаками, член ради Інституту благородних девіц і директор клубу танцюристів… Такий був Квітка. Не дурно склав про нього Каразін епіграму: «Был монахом, был актером, был поэтом, был танцором»...
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 2 вересня 1928 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Асканія-Нова; парад моточовнів на Дніпрі; татарське село; татари; Крим; Квітка-Основ’яненко Г.Ф.; могила Г.Ф. Квітки-Основ’яненка; авіація та воздухоплавання; авіапорт в Харкові; таксі в Харкові; Перша Всесоюзна спартакіада