Сніп. – 1912. – Ч. 2. – 8 (21) січня - б/а (Харків : Друкарня "Печатне Діло", 1912)
«Єдина українська часопись на Слобідській Україні «Сніп».
Keywords: харківська україномовна газета; Архієпископ Парфеній; Тащі Василь; Бич-Лубенський К.; Листи до «тоже малороссов»; українська архітектура