В юридический факультет Императорского Харьковского университета профессора Николая Куплеваского рапорт - Куплеваский, Николай Осипович; Куплеваський, Микола Йосипович (Х. : Паровая типо-литография М. Зильберберг и С-вья, 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: відгук професора; Харківський університет; премія О.І. Палюмбецького; "Огляд теорій про виникнення держави"; виникнення держави; виправдання держави