Червоний шлях. – 1934. – № 1 - б/а (Харків : ДВОУ «Література і мистецтво». ДВОУ УПП 7 друкарня ім. Фрунзе, 1934)
Відповідальний редактор – І. Кириленко.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Тичина Павло; Башмак Яків; Сила (повість); Рильський Максим; Первомайський Л.; Лікар з Дарваза (новела); Собко Вадим; Дерід Л.; «Фрідка спить» (новела); Плахтін І.; Панько Середа (новела); Шеремет М.; Шовкопляс Юр.; Інженери (роман); Хащеватський М.; Воловень К.; Перевага (повість); Дос Пассос Джон; 1919 (роман); Кулик І.; Байдебура П.; Зори Вол.; Чепурнюк А.; Поезія «вишуканих катастроф» ідеалістичної філософії (стаття); пам’ятник Т.Г. Шевченкові; Kharkiv magazine; Харків; українська література