Театр і естрада : збірка матеріалів для самодіяльних театрів малих форм та естради по клубах, червоних кутках та чудинках колгоспника (Харків : Література і мистецтво, 1931)
Чи можу я похвалитися, що зібрав до цієї книжки всі види естрадних форм, чи хоч більшість з них? Аж ніяк. Навпаки, здаю до друку збірку твердо переконаний, що це є тільки матеріал, який наближається до естради, що тут більшість творів декламаційні, писані для читання. Знову доводиться скаржитись на письменника, що не прагне до цього легкого жанру, знову доводиться нагадувати заповіти Василя Блакитного, що весь час закликав письменників до цього жанру. (Л. Болобан).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Kharkov; Харків; українська література; література; українські письменники; театр; естрада; збірка матеріалів для театрів; самодіяльна естрада; театральна самодіяльність