Статистический справочник по аграрному вопросу. Вып.1 : Землевладение и землепользование - Экономический отдел Всероссийского Земского Союза; Економічний відділ Всеросійського Земського Союзу (Москва : Книгоиздательство «Универсальная библиотека» , Лига аграрных реформ, 1917)
Серед завдань майбутнього будівництва нової Росії проблема аграрного влаштування нашого села займає винятково важливе місце. Аграрне питання широко дебатувалося у 1905/06 році і ми мали тоді низку проектів його вирішення; проте наше економічне життя та загальні політичні умови настільки змінилися з того часу, що всі ці проекти, безперечно, потребують докорінного перегляду. У квітні місяці 1917 року Вільно-Економічне Товариство, Московське Товариство Сільського Господарства, Всеросійський Земський Союз, Харківське Товариство Сільського Господарства, а також ряд інших місцевих товариств та окремих економістів, що працюють в галузі аграрного питання, утворили міжпартійну Лігу Аграрних Реформ для обговорення та розроблення аграрного питання.
Лига аграрных реформ . Серия А № 4.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; аграрне питання; землекористування; Простір та населення Європейської Росії до 1 січня 1914 року; Посівна площа у селян та власників за переписом 1916 р.; Земельна власність з розподілом за видами володінь у 1905 році; Зміна (мобілізація) приватного землеволодіння за 1906-1910 р. за станами та розмірами; Купівля землі через Селянський Банк за 1911-1915 роки; Ціни на землю, куплену через Селянський Земельний Банк з 1883 по 1915 роки; Розподіл селян, які купували у 1909—1915 pp. землю у селянського Банку та за його посередництвом, за розмірами землеволодіння; Розподіл селян, які купували у 1909—1915 pp. землю у селянського Банку та за його посередництвом, за розмірами землеволодіння; Затверджено землевпорядних проектів на 1 січня 1916 р.; Заборгованість приватного землеволодіння на 1 січня 1915 року; Простір та населення Європейської Росії