Експериментальна медицина. – 1937. – № 1 (січень) - б/а (Харків : Державне медичне видавництво України, 1937)
Орган Українського інституту експериментальної медицини – УІЕМ – філії Всесоюзного інституту експериментальної медицини (ВІЕМ). Редакція журнала – Харків, вул. К. Лібкнехта, № 1. Редакційна колегія: акад. О.О. Богомолець, акад. В.П. Воробйов, д-р Ратнєвський М.Б. (відповідальний редактор), д-р М.М. Лангер (відповідальний секретар).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::MEDICINE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Часовніков М.С., професор; Зміни сітчастого апарату Goldi і хондріосом у залозистих клітинах gl. submaxillaris при виснаженні та редукції; Сушко О.О.; Морфологія відтікання легеневої лімфи і людини; Блінкін С.О.; Співак Е.О.; До питання про прискорений метод ранньої лабораторної діагностики черевневого тифу; Негробов А.І.; Про реституцію скорочень ізольованої кишки після швидких і повільних хімічних зрушень середовища; Відновлення рухів ізольованої кишки при різній східчастості повернення до норми хімічного складу середовища; Караванов А.Г.; Перельштейн А.Е.; До питання про переливання крові при отруєнні стрихніном; Канцер А.Г.; Продукти метаболізму в соку підшлункової залози при тривалій роботі; Нанава І.; Вплив імунізації і кровопускання на цукровий показник крові; Блінкін С.О.; Фесенко Т.Ф.; Антигенні субстанції в сечі черевнотифозних хворих; Ротман Є.; Ліфшиц Л.С.; Меєрзон Т.