Іван Франко (15.VIII.1856–28.V.1916) : [Про надання імені Івана Франка Харківській 20-тій Трудовій школі в десяті роковини з дня його смерті] (Харків: Кооперативне видавництво "Рух", 1926)
На замовлення 20-ої Трудшколи ім. Ів. Франка видало Кооперативне Вид-во РУХ.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Франко Іван, портрет; «Франківська бібліотека»; вшанування пам’яті Івана Франка; 26 травня 1926 року; п’єси Івана Франка; письменники і поети українські; Харківська 20-та трудова школа імені Івана Франка