Дитячий рух. – 1933. – № 5 (109) (березень) - б/а (Харків : Друкарня видавництва ЦК КП(б)У «Комуніст», 1933)
Орган ЦК ЛКСМУ та Харківського обкому ЛКСМУ. Дев’ятий рік видання. Виходить двічі на місяць. Редактор Х. Рубін.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Kharkiv magazine; освіта у Харкові; фотографії вихованців харківських дитячих закладів освіти; народна освіта; освіта в Україні; історія виховання; виховання; дитячі заклади Харківщини; Ярославенко С.; Радянська Л.; Правильна організація та проведення пробних іспитів в школі – запорука успішного закінчення навчального року; Халявченко; Участь глухонімих і сліпих піонерів у засів кампанії; Мухіна Е.; Вікові особливості дітей; Павловський В., професор; Побудова урока в політехнічній школі; Можейко Л.; Зорова сигналізація; Лібкінд Сеня; Лазера А.; Фізкультхвилинка в школі; Фізкультхвилинка в майстерні; Методика фізкультхвилинки