Народные говоры Курской губернии. Заметки и материалы по диалектологии и народной поэзии Курской губернии - Халанский, Михаил Георгиевич; Халанський, Михайло Георгієвич (Санкт-Петербург: Типография Императорской Академии Наук, 1904)
«Народні говірки Курської губернії відрізняються значною різноманітністю, що пояснюється історичними умовами заселення Курського краю».
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics; діалект; Курська губернія; народна поезія; народні говірки; фольклор; народна творчість; діалектологія