Отзыв о сочинении: «Загоскин и Лажечников» - Сумцов, Николай Федорович; Сумцов, Микола Федорович (Х. : Паровая типо-литография М. Зильберберг и С-вья, 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: відгук професора про студентський твір; Харківський університет