Червоний шлях. – 1926. – № 1 (34) (січень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського, 1926)
Головний редактор О. Шумський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Цітович Ів.; Сайко М.; Качура Я.; Шанці; Мисик В.; Драй-Хмара М.; Могилянський М.; Хитрин В.; Чанд Прем; Савт; Волькер Їжі; Гора П.; Лісовий П.; Багалій Дм., академік; Декабристи на Україні; Берман Є.; Про структуру державного апарату; Якимович В.; Забраковані матеріяли Подільського Губернського статистичного комітету 1872 р.; Чучмарьов В.; Спіноза, як матеріяліст; Братчиков Н.; Елементи колектиного досвіду в медицині; Савченко Я.; Поет праці (про Миколу Терещенка); Майфет Г.; Характеристика творчости П. Тичини; Плевако М.; Микола Чернявський