Зміст журналу «Молодняк» за 1928 рік (№№ 1–12 січень–грудень) - б/а (Харків : Видавництво «Радянське село». Трест «Харків-Друк». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Літературно-мистецький та громадсько-політичний ілюстрований журнал-місячник «Молодняк». Орган ЦК ЛКСМУ. За редакцією Ф. Голуба, П. Лакизи, Т. Масенка, Т. Медведєва, П. Усенка (відп. редактор).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Зміст журналу «Молодняк» за 1928 рік (№№ 1–12 січень–грудень); Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; фотографії письменників