Памяти Павла Дмитриевича Хрущова - Тимофеев, Гавриил Ефимович; Тимофєєв, Гаврило Юхимович (Х. : Печатное дело, 1912)
Памяти П. Д. Хрущова. In memory of P.D. Khrushchev.
Хрущов Павло Дмитрович – почесний член Товариства фізико-хімічних наук, читав лекції на фізико-математичному факультеті Харківського університету.
Keywords: Хрущов Павло Дмитрович; Харківський університет; фізико-математичний факультет; Товариство фізико-хімічних наук; доктор хімії; Khrushchov P.D.