Нове мистецтво. – 1927. – № 1 (42) (4 січня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1927)
Рік видання ІІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; історія театру; програми театрів; театр; Диспут про шляхи українського театру; Дрібно-буржуазні течії в українській музиці; Костенко В.; Театр для дітей ім. Ів. Франка в Києві; Шульгін чи Шершеневич?; Буш М.; Концерти Е. Петрі в Харкові; Петрі Е.; Обрядова пісня в музиці Стравінського; Стравінський Ігор; Радянська художня порцеляна; Альф А.; Руснак Орест, оперний співак; Моне Клод; Список № 14 п’єс, дозволених до вистави Вищим Репертуарним Комітетом УПО НКО УСРР