Культура і побут. – 1928. – № 25 (23 червня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1928)
«На українській южной равніне Бліз століци єсть город Змійов. Там стоїть реформатор понині Інститут малолетніх воров».
Keywords: Бобинський В.; Зубковський І.А.; Нечуй-Левицький І.С. на Полтавщині; Кабінет радянської літератури інституту Шевченка; Гільдін Х.; Міщанинова В.О.; Пісні безпритульних; Зміївський реформаторій для неповнолітніх правопорушників; Сім Б.; Хмарка М.; Ленінградське товариство «Круг»; Блях В.; Бібліографічні комісія Української академії наук і проблеми бібліографії на Україні