Літературний ярмарок. – 1929. – Книга шоста (136). – Травень - б/а (Харків : Державне видавництво України. Друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського, 1929)
«Літературний ярмарок» – літературно-мистецький альманах, що видавався у Харкові в 1928-1930 рр. Вийшло 12 номерів під редакцією М. Хвильового.
Галло! Галло! Галло! Усім! Усім! Усім! Говорить Ярмарком «Літературного Ярмарку» на хвилі 500.000 метрів із міста Харкова, столиці Української Соціялістичної Радянської Республіки. Читайте, шановні товариші, чергову 136 книгу нашого позагрупового альманаху!
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; автобіографія Остапа Вишні; Куліш Микола; Мина Мазайло; Рильський Максим; Кузьміч Володимир; Масенко Терень; Тась Дмитро; Мар’ямов Ол.; Петрицький Анатолій, художник; Руденський Я., технічне оформлення; Кричевський В.Г., художник; бібліотека Світличного І.О.