Сніп. – 1912. – Ч. 20. – 13 травня - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський.
Keywords: харківська україномовна газета; Пані Х. Алчевська (з нагоди ювілею); Алчевська Христина; Кононенко М.; Бич-Лубенський К.; Ґедзь Микола; Француз про українців і москалів