Всесвіт. – 1929. – № 1 (6 січня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Трест «Харків-Друк». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
Фундатор В. Блакитний. Рік видання V. Харків, вуд Карла Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Єфетів М.; Слідами історії (нарис); Чернишевський М.Г.; Поляков Б.; Сорочинці-Нероновичі (нарис); Гоголь М.В.; фотографії; Вельський Я.; Захист тварин і рослин; Серафімов О.; Кроки жовтня; Катеринослав; Махно Нестор; Бородкін Валентин; Зелена скарбниця (нарис); В. Ів.; Марко в пеклі (Червонозаводський театр); п’єса Ів. Кочерги; постановка В. Василька; Родина Ульянових у Київі; Фещенко А.; Корсунський природничо-краєзнавчий музей; Чмельов С.; Щеглов М., художник; Сторінка гумору; будинок, що повертається за сонцем; зміст журналу «Всесвіт» за 1928 рік; January 6, 1929; 6 січня 1929 року; 6 января 1929 года; Kharkiv magazine; Блакитний В.; Харків; література