Свердлівська пожежна частина. Фасад будинку [Харків] - Ланцут, М. (Харків, 1926)
Ланцут М. На сполох [Харківська пожежна частина] // Всесвіт. – Харків, 1926. – № 16 (39) (1 вересня). – С. 20–21.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Харківська пожежна частина; пожежна частина; Свердлівська пожежна частина (фотографія); На сполох [Харківська пожежна частина]