Плуг. – 1931. – № 11 (листопад) - б/а (Харків : Література і мистецтво. ДВОУ УПП. 7 Друкарня ім. Фрунзе., 1931)
Літературно-мистецький критичний та громадсько-політичний місячник Всеукраїнської спілки пролетарсько-селянських письменників «Плуг». VII рік видання.
Обклад. худ. Мея.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Жилко Юрій; Свинарка (оповідання); Мірошник Грицько; Андрієнко Іван; На гірській тропі (роман); Захар’єв Євген; Кучер Василь; Зустрічний у степу (нарис); Солодченко Яків; Ударною дорогою (оповідання); Ярмоленко Андрій; Василь Минко (стаття); Матяш С.; Теодор Орисіо. Перемога; Голованівський Сава; Н.Р.; Розумієнко Ом.; Клен Василь; Kharkiv magazine; Харків; українська література; українські письменники