Нове мистецтво. – 1928. – № 14–15 (84–85), (24 квітня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1928)
Нове мистецтво – ілюстрований тижневик. Видання Відділу мистецтв УПО УСРР. Рік видання IV. Редакція: Харків, вул. Лібкнехта, № 9.
До 15 роковин з дня смерті Михайла Коцюбинського.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; українська література; українська п’єса для дітей; Козицький П.; Друга половина сезону в Столичній Опері; Вернигора П.; Державний Харківський театр; Лівобережний І.; До статуту об’єднання сучасних митців України; історія театру; програми театрів; Драмтеатр ім. Заньковецької; Успіх «Звенигори» в Парижі; Деслав Євген; Про роботу округового Конотопського музею; «Человек воздуха» в Московськім Державнім Єврейськім Театрі; Альф А.; Коцюбинський Михайло; «Березіль», театр; кіно; Програми радіомовної станції НКО та Наркомпочтеля; радіо; Список п’єс, дозволених до вистави Вищим Репертуарним Комітетом УПО НКО УСРР; Гастрольна подорож по Донбасу Столичної державної опери