Звіт Харківського Ботанічного Саду з 1 жовтня 1925 до 30 вересня 1926 року - (:unkn) unknown (Харків : Державне видавництво України, 1927)
«Харківський Ботанічний Сад займає коло 9 дес. площі».
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology; Звіт Харківського Ботанічного Саду з 1 жовтня 1925 до 30 вересня 1926 року; Харківський ботанічний сад; Звіти ботанічних садів; персонал Харківського ботанічного саду; Шкорбатов Л., професор, директор Харківського ботанічного саду; Філіпішин І., учений садовод Харківського ботанічного саду; Лавренко Е., консерватор гербарію Харківського ботанічного саду