Сніп. – 1912. – Ч. 4. – 22 січня - б/а (Харків : Друкарня "Печатное Дело", 1912)
Виходить щотижня у неділю вранці у Харкові. Редактор М. Біленький. Видавець М. Міхновський.
Keywords: харківська україномовна газета; Оправхата П.; Фанько; Бич-Лубенський К.; Ласкавий О.; Пісочинець Д.