Памятники народного творчества Кутаисской губернии - Глушаков, М.В. (Тифлис: Типография: Канцелярия Главноначальствующего гражд. частию на Кавказе и К. Козловского. Издание Управления Кавказского учебного округа., 1903)
Глушаков М.В. - викладач Кутаїської гімназії
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Кавказ; література; пам'ятник народної творчості; Кутаїська губернія; Імеретія; грузинські прикмети; імеретинські прикмети; імеретинські забобони; імеретинські перекази; імеретинські перекази; імеретинські молитви; імеретинські скоромовки; імеретинські загадки; імеретинські прислів'я; мінгрельські прислів'я; грузинські прислів'я